Notes de premsa

Mas Carandell i l’Associació Cibercat treballaran conjuntament per facilitar la formació en noves tecnologies

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 1/08/2006

Mas Carandell i l’Associació de Cibervoluntaris de Catalunya, Cibercat, han signat aquest juliol un acord de col·laboració en el marc d’actuacions de formació i dinamització a les Noves Tecnologies. Aquest acord permetrà sumar esforços i facilitar la incorporació activa de la ciutadania a la Societat de la Informació i del Coneixement.

En aquesta línia, Cibercat donarà suport tècnic i didàctic a usuaris d’alfabetització digital per mitjà dels seus associats voluntaris dins els espais de formació i d’autoformació planificats a Mas Carandell. A la vegada, col·laboraran conjuntament en actuacions d’informació i sensibilització en el territori del Camp de Tarragona. Aquesta col·laboració es va iniciar ja el passat mes de maig, Dia mundial d’Internet, a la Carpa-aula que es va instal·lar a la plaça Mercadal.
Cada cop més, la societat està orientada a l’ús dels les noves tecnologies. Moltes persones, ja sigui per edat, formació o situació personal, entre d’altres, no han pogut accedir-hi fins al moment. Al llarg d’aquest any Mas Carandell ha desenvolupat programes d’alfabetització digital per guiar els primers contactes amb les noves tecnologies, el que ha permès a les persones usuàries aprendre a fer un ús bàsic de l’ordinador per tal de gaudir dels avantatges de les Tecnologies d’informació i comunicació com comunicar-se per correu electrònic, fer càlculs per factures o compatibilitats casolanes, fer ús de pàgines web per trobar feina o comprar per internet, retocar fotografies o buscar informació.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.