Notes de premsa

Més d'un centenar d'establiments participen a la 38a edició de les «Botigues al carrer»

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 22/08/2019
Cartell Botigues al carrer estiu 2019

L'Ajuntament de Reus, a través de l''Agència Reus Promoció, dona suport a la 38a edició de la campanya comercial «les Botigues al carrer», que El Tomb de Reus, amb la participació de la Unió de Botiguers de Reus, organitza els dies 28, 29, 30 i 31 d’agost. Més d'un centenar d'establiments de diferents sectors del comerç i serveis prendran part en aquesta iniciativa que culmina el període de rebaixes d’estiu. Aquesta iniciativa de l’associació El Tomb de Reus es realitza cada any, al final dels períodes de rebaixes d'hivern i d'estiu. 

L’organització destaca el fet que el comerç és un dels principals actius de la ciutat i que les «Botigues al Carrer» es converteixen cada edició en la gran festa del comerç i motiven als visitants i a la pròpia ciutadania a descobrir grans oportunitats comercials, gaudint en aquesta edició també, de serveis al carrer, com per exemple sessions de perruqueria o estètica. 

La ciutat de Reus, i especialment les zones comercials més cèntriques, reviuran una temporada més la campanya «Les Botigues al Carrer», amb la qual els establiments treuran al carrer els seus productes i oferiran importants descomptes acompanyats d’una decoració de globus de color blau, imatge de la campanya, que també s’aniran repartint entre la mainada el divendres 30 i dissabtes 31 d’agost a la tarda durant el transcurs d’una actuació itinerant pels carrers del centre de la ciutat. 

Un any més es consolida aquesta acció de promoció comercial que contribueix a atraure visitants del radi d’influència de Reus i a dinamitzar el consum en el marc d'una gran oferta que més enllà del comerç inclou importants valors patrimonials i culturals. A més, l’edició d’estiu sempre és un atractiu turístic per aquells que gaudeixen del període de vacances a la zona.

Cartell Botigues al carrer estiu 2019
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.