Notes de premsa

Nova cita amb els contes solidaris a la Biblioteca Central de Reus «Xavier Amorós»

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 7/03/2005

Dimecres, 9 de març, a les 18:15 h, a la Sala Infantil de la Biblioteca Central Xavier Amorós, Pere Vidal, membre de l’ONG Milpa Tarragona que treballa a Guatemala, explicarà el conte «La videoconsola d’en Jordi i el plat de frijoles de la Maria»», en una nova cita amb «L’hora del conte», des del vessant més solidari.

El conte treballa les diferències entre el Nordi i el Sud. En concret, parla d'un nen de Reus, el Jordi que és normal i la Maria, una nena de Colotenango (Guatemala) que també és normal. El Jordi va a l'escola, menja tres vegades al dia i entre altres coses té una videoconsola, en canvi la Maria no va a l'escola perquè allà on viu no n'hi ha, menja una vegada al dia si està de sort i quan té set agafa la seva carbassa i la va a omplir en un pou de la comunitat.
La próxima sessió es fa novament amb la participació de la regidoria de Solidaritat i Cooperació i el Consell Municipal de Solidaritat que es van incorporar a l’activitat amb una participació regular, el segon dimecres de cada mes, amb la voluntat de difondre valors solidaris.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.