Notes de premsa

Presentació del butlletí «Viure! Al Barri Gaudí» i la inauguració d’una exposició fotogràfica sobre la història del barri

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 8/03/2005

El pròxim dijous, 10 de març, a les 19:30 h al Centre Cívic Mestral (av. Barcelona, 8 baixos) es realitzarà l’acte de presentació de la tercera edició del butlletí "Viure! al barri Gaudí", i la inauguració de l’exposició "El barri Gaudí en construcció. Imatges del naixement d’un barri".

El Consell Redactor del butlletí "Viure!", constituït per representants de l’AV del barri Gaudí, veïnat a títol individual i personal tècnic del barri, ha realitzat en aquest tercer número un monogràfic sobre els canvis urbanístics que es produiran al barri a curt i mig termini. A més d’aquests continguts, i en la línia mantinguda en les darreres edicions, els lectors podran trobar-hi seccions dedicades als nous serveis i activitats que es realitzen al barri, i fins i tot, receptes de cuina de veïnat de diferents cultures.
L’altra iniciativa que es presentarà, l’exposició fotogràfica, proposa una breu passejada per les imatges de la construcció del barri Gaudí, des de finals de la dècada dels anys seixanta fins a la primera meitat dels anys vuitanta. La mostra recull imatges dels solars que ocupa actualment el barri Gaudí abans de la seva urbanització, de la construcció dels blocs Bofills, i de les obres dels vials i d’altres edificis d’habitatges (c. Badalona, pg. de la Boca de la Mina, av. Saragossa, etc.) que han configurat el paisatge urbà del barri durant les darreres dècades. El material gràfic ha estat cedit pelr Pere Martorell, Josep Cos, ADIGSA i Canal Reus TV, i l’exposició s’ha pogut confeccionar gràcies a les col·laboracions voluntàries de diversos veïns i veïnes del barri. L’exposició es podrà visitar de l’11 de març al 18 d’abril, els dilluns, dijous i divendres d’11:00 h a 22:00 h; i els dimarts i els dimecres d’11:00 h a 19:00 h.
Ambdues activitats han estat impulsades en el marc del Pla Comunitari del barri Gaudí, projecte de participació ciutadana que es desenvolupa al barri des de l’any 2002.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.