Notes de premsa

Sis alumnes de l’escola de persones adultes Marta Mata de Mas Carandell són becats per la fundació privada Reddis

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 15/06/2006

Divendres, 16 de juny, a les 19:00 h, tindrà lloc a la seu de la Fundació Privada Reddis de Reus l’acte de lliurament de beques, concedides per aquesta entitat, a l’alumnat dels programes d’Accés als Cicles formatius de Grau Superior i Accés a la Universitat per a majors de 25 anys de l’escola de persones adultes Marta Mata de Mas Carandell.

Com en l’edició de l’any passat la Fundació Privada REDDIS, d’acord amb l’IMFE Mas Carandell, estableix la concessió d’unes beques per un import total de 1.800 Euros amb la finalitat d’estimular i facilitar la continuació del procés formatiu de l’alumnat que cursa aquests estudis.
Els ajuts, de 300 euros cadascun, s’han concretat en quatre beques per l’alumnat d’accés a Grau Superior i dues per l’alumnat d’accés a la Universitat. Han pogut optar-hi les persones matriculades durant el curs acadèmic 2005/06 a un dels dos cursos.
Les persones que han obtingut les beques pel que fa al curs d’accés a Grau Superior tenen entre 19 i 23 anys i han obtingut una nota mitjana d’entre 7,58 i 6,52. Els cicles de Grau superior als que tenen intenció matricular-se són Desenvolupament de Sistemes Informàtics, Assessoria d’Imatge Personal, Producció per a la Mecanització i Administració i Finances, respectivament.
Pel que fa als estudis d’accés a la Universitat per a majors de 25 anys han estat becats dos alumnes amb una nota de 7,68 i 7,06 en la prova d’accés.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.