Notes de premsa

Tram final de les obres del nou col·lector als voltants del carrer de Sor Lluïsa Estivill

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 8/03/2005

Un cop han finalitzat les obres realitzades al sector del carrer de Sor Lluïsa Estivill de construcció d’un nou col·lector, entre el carrer de Pau Font de Rubinat i el carrer de l’Alcalde Joan Bertran, a partir d’aquest dimecres, 9 de març, i fins al diumenge, 13 de març, s’asfaltaran els carrers afectats per les obres i es renovarà la senyalització horitzontal.

Per aquest motiu, mentre durin aquests treballs, no es podrà estacionar a la zona i romandran tallats al trànsit els carrers on es treballi. Es permetrà l’entrada i la sortida dels veïns mentre sigui possible.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.