Notes de premsa

Un miler d’alumnes han après català al Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus<br />

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 16/06/2006

El Servei Local de Català de Reus ha tingut més d’un miler d’alumnes, de cursos presencials i a distància, i ha organitzat enguany un total de 46 cursos presencials.

Entre aquests, cal destacar el Curs de català d’urgència al restaurant, organitzat per a persones del sector de la restauració que no parlaven català, o els cursos de nivell de Suficiència (C) intensiu o de nivell superior (D) de llengua catalana organitzats en conveni amb CCOO.
També s’han fet cursos presencials i a distància a l’Hospital Universitari de Sant Joan de Reus, on s’han format 88 professionals del sector sanitari.
Servei Comarcal del Baix Camp
El Servei Comarcal del Baix Camp ha donat formació a 68 alumnes en total gràcies als cursos a distància que ha ofert.
Servei Comarcal de Català del Priorat
Al Servei Comarcal de Català del Priorat han finalitzat els cursos un total de 34 alumnes a distància. Cal destacar que s’han organitzat també 4 cursos de nivell Bàsic, 3 a Falset i un a Cornudella de Montsant,.en què s’han format un total de 81 alumnes.
El Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus Miquel Ventura clou aquest vespre el curs amb una festa a les 20:00 h, al claustre de l’Institut Salvador Vilaseca de Reus.
Durant la festa, que presentarà el periodista i voluntari per la llengua Josep Baiges, es distribuiran els certificats dels cursos i alumnes del CNL i els alumnes representaran diversos esquetxos teatrals de les companyies T de Teatre i Dagoll dagom.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.