Projectes d'FP i formació d'adults

Xarxa FP de ciutats europees per la promoció de la mobilitat internacional

Al 2012, l’Assamblea General de la Xarxa FP, celebrada a Múnich, aprova per unanimitat l’entrada de la ciutat de Reus a aquesta entitat d’àmbit europeu.

Aquesta xarxa és una entitat de ciutats europees, creada l’any 1999, que té la voluntat d’afavorir la qualitat de la Formació Professional, i la transició de l’alumnat al món laboral. La xarxa permet una relació estable entre les administracions locals, els centres de formació i l’entorn productiu de les ciutats, col·laborant en la gestió de pràctiques i estades laborals a empreses estrangeres, i rebent estudiants i recents titulats a les empreses de la nostra demarcació. 

Formen part de la Xarxa d’FP les ciutats de Barcelona, Madrid, Gandia, Mislata, Seta, Tolosa, Lió, Torí, Roma, La Rochelle, Múnich, Westerburg, Köln, Antwerpen, Derry, Berlín, Gothenburg, Västaboland, Kokkola, Kuopio, Oulu Rovaniemi, i Istambul, Reus, Alcoi, i la població holandesa de Breda.

Per saber-ne més: http://www.xarxafp.org/

Camins d'FPFira Camins FP

Aquesta fira concentra en un únic espai l’oferta de formació professionalitzadora del Camp de Tarragona. El seu objectiu és donar a conèixer a futurs estudiants i empreses les famílies professionals, especialitats i centres que la imparteixen al territori.

Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.