Protecció Civil

Protecció Civil de Catalunya gestiona el telèfon d’emergència 112, i informa de com actuar i autoprotegir-se en casos de risc, com ara accidents i catàstrofes naturals. També elabora plans de protecció civil, que són les eines de planificació que estableixen el funcionament i l'organització dels recursos humans i materials per millorar la resposta davant d'emergències o risc greu. Els plans de protecció civil poden ser territorials, especials i d'autoprotecció.

Les tasques de protecció civil a Reus compten amb el suport de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Reus, preparada per actuar en casos d’accidents, incendis i simulacres i encarregada de la preparació i manteniment dels vehicles i material necessari.

Plans d'emergències

  • Procicat
  • Plaseqcat
  • Inuncat
  • Transcat
  • Neucat
  • Aerocat


Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Reus

Carrer Alcalde Joan Bertran, 21
43202 Reus
Telèfon 618 650 207 / 618 296 184
www.pcreus.org


Regió d’Emergències de Tarragona
Autovia Tarragona-Reus, T-11, Km. 14
43006 Tarragona
Telèfon 977 86 54 00
Fax 977 86 54 46

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.