Reactivem Reus

Logotip Reactivem ReusEl Govern de Reus impulsa el Pla de Reactivació Econòmica i Social de la ciutat, dotat amb prop de 9 milions d'euros entre 2020 i 2021, amb el doble objectiu d’incidir i corregir la desacceleració econòmica per contribuir al manteniment del teixit productiu i econòmic a la ciutat i de donar resposta a les creixents necessitats socials alimentàries i de pobresa energètica.

Les accions planificades per aquest 2021 s'estructuren en quatre grans àmbits, i els pressupostos previstos són els següents:

T'acompanyem. Contacta amb nosaltres

Animació del logotip de Reactivem Reus

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.