Sandra Guaita Esteruelas

Carmen Pozuelo Blanco

sguaita@reus.cat

Llicenciada en Biologia per la UB.
Doctora en Ciències Experimentals i de la Salut per la UPF.
Ha treballat a l'Institut Municipal d'Investigació Mèdica (IMIM), a la Facultat de Medicina (UB), a l'Hospital Clínic, a l'Imperial College de Londres-Cancer Research UK (CRUK) i a la Facultat de Medicina de la URV.
Actualment és investigadora postdoctoral de l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) i professora associada a la URV
És sòcia del Reus Deportiu. El 1994 va guanyar el premi a la millor esportista a la II Nit de l'Esport del Reus Deportiu.

 

Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.