BAT, FP i adults

A Reus.cat ens fem ressó de les resolucions del departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, pel que fa a les normes de preinscripció i matrícula i calendari per a la preinscripció. Consulteu aquesta informació en els desplegables situats a la part superior d'aquesta pàgina.

Calendari de la preinscripció

  • Batxillerat: 11 al 15 de maig. Les sol·licituds s'han de presentar al registre electrònic de la Generalitat mitjançant el formulari electrònic disponible al web del Departament d'Educació.
  • Cicles formatius de formació professional de grau mitjà: de l'11 al 15 de maig. Les sol·licituds s'han de presentar al registre electrònic de la Generalitat mitjançant el formulari electrònic disponible al web del Departament d'Educació. 
  • Cicles formatius de grau superior: 29 de maig al 5 de juny.  Les sol·licituds s'han de presentar al registre electrònic de la Generalitat mitjançant el formulari electrònic disponible al web del Departament d'Educació.  
  • Música o dansa integrats amb l'educació primària, l'ESO o el Batxilerat:  23 de març a l'1 d'abril.
  • Cicles formatius d'arts plàstiques i disseny de grau mitjà: de l'11 al 15 de maig.
  • Cicles foramtius d'arts plàstiques i disseny de grau superior:  del 29 de maig al 5 de juny.
  • Ensenyaments impartits en centres i aules de formació d'adults: del 15 al 22 de juny.
  • Ensenyament d'ifiomes a escoles oficials d'idiomes: del 31 d'agost al 3 de  setembre. 

 

 

 

Oficina Municipal d’Escolarització (OME)
Carrer de Rosselló 2-8
Tel. 977 010 046

Horaris: Horari d'atenció: De dilluns a divendres. Matins de 9 a 14 h. Tardes, prèvia cita, al 977 010 046. En periodes de preinscripció d'educació infantil, primària i ESO de 8.30 a 14 i tardes amb cita prèvia.

Carrer de Rosselló 2-8

L'atenció presencial, sempre amb CITA PRÈVIA.

Oficina Municipal d’Escolarització (OME)

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.