Cercador d'Activitats d'Estiu

banner de un estiu fet a mida 2019L’Ajuntament de Reus elabora el Cercador d’Activitats d’Estiu que inclou propostes d’activitats per a infants i joves a Reus.

La guia recull les activitats organitzades per l’ajuntament a través de les regidores d'Ensenyament i Política Lingüística, Esports, Participació, ciutadania i transparència i Cultura també les proposades per les entitats i associacions per tal que els usuaris coneguin el conjunt de l'oferta de la ciutat.

Casals d’estiu, colònies, sortides, activitats esportives, tallers, cursos i altres propostes d’oci i cultura...

CERCADOR d'activitats d'estiu 2019

Si formeu part d'una entitat i voleu incloure la vostra activitat al Cercador d'Activitats d'Estiu 2019, cliqueu el següent enllaç per tramitar la sol·licitud: 

  TRÀMIT PER A ENTITATS

Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.