Cessió d'equips informàtics per confinament

Tots els infants i joves escolaritzats als centres educatius de Reus que cursin estudis de primària o secundària obligatòria tenen com a recurs al seu abast equipament informàtic cedit per l'Ajuntament de Reus, que es podrà sol·licitar mentre hi hagi grups confinats per COVID19 dins dels centres educatius de Reus de primària o secundària obligatòria.

Es poden beneficiar de l'equipament informàtic cedit per la regidoria d'Educació, en cas de

  • Trobar-se confinats a casa i no tenir accés al centre educatiu, per causa de la COVID19
  • No tenir recursos tecnològics per poder seguir l’escolarització de forma virtual

Aquesta mesura es pren perquè no s’agreugi encara més la bretxa dels aprenentatges per la falta d'accés als equipaments tecnològics.

Com sol·licitar la cessió d'equips

Aquest equipament es prestarà a les famílies de forma gratuïta, només s’han de posar en contacte amb el seu centre educatiu de referència.

El centre farà la petició formal a la regidoria d’Educació utilitzant el formulari que podeu trobar al final de la pàgina al correu electrònic:

info.educacio@reus.cat

 

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.