Comerç i serveis a Reus

En aquest espai podeu consultar el mapa de comerços i serveis que ofereixen els seus productes al públic, tot i la situació d'excepcionalitat motivada per l'alarma sanitària per COVID19. Un dels objectius d'aquest directori és que la ciutadania conegui com pot contactar amb els establiments del municipi per continuar consumint producte de proximitat i afavorir així l'economia local. 

MAPA de comerços i serveis oberts durant el període de confinament per COVID19

Teniu un negoci a Reus de venda de productes o serveis que estigui obert i/o que ofereixi servei a domicili durant el període de confinament causat per la COVID-19?

Ompliu el formulari, perquè la ciutadania conegui quins productes i serveis oferiu, on s’ubica el vostre establiment i, sobretot, si hi ha la possibilitat de venda en línia, o bé per telèfon, o només és presencial.

La llista d'empreses i les dades que ens envieu en aquest formulari, es faran públiques a Reus.cat.


Tinc un establiment a Reus i vull oferir productes o servei

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.