Comparteix wifi de manera segura

Dono mi wifiL’Ajuntament posa a disposició de la ciutadania una aplicació que permet compartir la xarxa wifi particular amb altres usuaris.

Cal tenir en compte que la connexió no s'hauria d'obrir lliurement perquè pot ser un problema de seguretat i per això, l'Ajuntament de Reus fomenta l'ús de sistemes segurs a través de plataformes específiques com 'Donomiwifi'.

Es tracta d’una aplicació promoguda per la Red Cántabra de Apoyo Mutuo i Creando Estudio Gráfico; i desenvolupada com a aplicació oberta per Evenbytes perquè serveixi per a la inclusió digital de la ciutadania. L'Ajuntament de Reus col·labora amb Evenbytes traduint l’aplicació al català i donant-la a conèixer a la ciutadania, de tal manera que se’n pot beneficiar la ciutadania reusenca i tota la de parla catalana.

En aquests moments, l'app està disponible per a dispositius Android.

Busca "DonomiWifi" a la botiga d'aplicacion o bé clica a l'enllaç https://play.google.com/store/search?q=donomiwifi

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.