Fira Reus

 

Centre de Fires i Convencions

 Fira Reus manté l’activitat firal de la ciutat, que compta amb una llarga tradició iniciada al principi del segle XIX amb l’auge de l’activitat comercial i exportadora. L’entitat Fira de Reus promociona i fomenta els sectors econòmics, socials i culturals aconseguint posicionar-se com una de les fires més importants de Catalunya. Entre elles s’hi compten, per exemple, EXPRO/REUS, la Fira Catalana del Consumidor, que és la fira multisectorial més important de Catalunya amb un volum de 170.000 visitants.

Després d'uns anys a les instal·lacions properes a l’estació de tren, el trasllat de Fira Reus al nou recinte firal del Parc Tecnològic suposa un salt endavant en les prestacions que ofereix. Així, el nou Centre de Fires i Convencions disposa d’unes instal·lacions modernes i funcionals de 24.000m2, amb sales que disposen d'excel·lents característiques tècniques, modernes, funcionals i adaptables a tot tipus d'events. Tenen capacitat per acollir fins a 1.500 persones en un mateix espai.

A la planta baixa s'hi troba l'auditori exterior de 4.600 m2 amb aforament per a un miler de persones, a més de tres sales firals. A la planta primera, hi ha l'auditori Antoni Gaudí, amb capacitat per a 754 persones. A més, s'hi poden trobar dues sales d'actes i deu sales de reunions, a més de la sala de juntes i la sala de premsa. A la segona planta hi ha una sala de juntes, i dues sales de gran capacitat, de 106 i 224 m2, respectivament.

L’equipament canvia de nom amb el trasllat, passant del Palau de Fires i Congressos a Centre de Fires i Convencions, adaptant-se així a la concepció actual dels recintes firals. Centre de Fires i Convencions és també el lema que està present a la imatge gràfica de Fira Reus.

La fira està ubicada dins l'Edifici Tecnoparc, l'equipament de promoció econòmica de referència del parc tecnològic. 

REDESSA gestiona l'activitat firal i congressual de firaReus per encàrrec de la Fundació Oficial Fira de Reus.
Durant tot l’any, se celebren les següents fires consolidades:

  • EXPRO/REUS
  • Tot Nuvis
  • Antiquaris
  • Epocauto
  • Bestial
  • FICCOMERCE, Fira del Comerç i Màrqueting digital
  • Parc Infantil de Nadal
  • Saló de la moto
Fira Reus
Avinguda Bellisens, 40
Tel. 977 32 63 63

Horaris: De 9 a 14 h i de 16 a 19 h. Horari d'estiu: de 8 a 14 h.

Avinguda Bellisens, 40

Fira Reus

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.