Normativa

És molt important que les famílies coneguin la legislació reguladora dels processos d’escolarització dels seus fills i filles.

La normativa que podeu consultar en aquest apartat regula tot el procés d’admissió d’alumnat en els centres educatius sostinguts amb fons públics i vetlla per la legalitat en els processos de gestió que se segueixen en els períodes de preinscripció i matrícula de les diferents etapes educatives.

També trobareu el marc normatiu general en la Llei 12/2009, del 10 de juliol, d’Educació.  

 

 

 


D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.