Oferta d’activitats

Reus ha creat tota una agenda d’activitats amb propostes relacionades amb la pràctica de l’esport per promoure un estil de vida saludable entre la població. Les propostes per fer exercici físic es programen segons l’edat dels ciutadans, ja siguin adults i majors de 55 anys o bé infants i joves.

Així mateix, l’agenda d’activitats de lleure que es desenvolupen als centres cívics inclou cursos i monogràfics adreçats o bé al públic infantil o bé a l’adult. Les acctivitats són tan diverses com cursos de ball, d’idiomes, de cuina o de tècniques de relaxació.

Reus Esport i Lleure i l’Ajuntament editen anualment la guia on es pot trobar tota l’oferta d’activitats d’esport i de lleure.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.