Punt d'Assessorament Energètic

Vols estalviar en les factures de la llum, de l'aigua i del gas?

Vine a les sessions grupals del Punt d'Assessorament Energètic (PAE) amb la teva darrera factura de llum, d'aigua i de gas!

EL PAE és un servei municipal que facilita l'estalvi en les factures d'electricitat, d'aigua i de gas i que presta atenció presencial, de manera gratuïta, els dimecres, al Centre Cívic del Carme i els dijous, al Centre Cívic Llevant, de les 15.30 a les 17 h. Per poder assistir a aquestes sessions grupals, cal demanar cita a través del web reus.cat o trucant al 010 i portar les darreres factures d'electricitat, d'aigua i de gas. L'objectiu d'aquest assessorament és reduir la despesa en aquests subministraments a través d'algun tipus de bonificació, de millora en l'ús dels subministraments, de reducció de potència, d'estalvi en el consum energètic, etc. En finalitzar cada sessió, les persones que vulguin poden fer consultes personalitzades sobre les seves factures.

Campanya del Punt d'Assessorament Energètic

I a més, al Punt d'Assessorament Energètic t'informarem de com funciona la nova factura elèctrica.

Nova factura elèctrica franges horàries

És gratuït i està obert a tothom.

Per pal·liar les conseqüències socioeconòmiques derivades de la pandèmia i l'increment dels costos energètics en l'àmbit mundial, en els darrers anys s'han fet diversos canvis en la normativa que regula la pobresa energètica. Entre altres, s'ha fet una modificació de les condicions d'obtenció del bo social i s'han aprovat bonificacions per a col·lectius específics afectats. Per això, és important que la ciutadania s'informi. 

Cal demanar cita prèvia al número de telèfon 010 o telemàticament, clicant a continuació:

APUNTAR-SE al Punt d'Assessorament EnergèticPer a més informació sobre com afrontar la pobresa energètica, pots visitar el Web de la Taula de la Pobresa Energètica de Tarragona i Reus:
http://taulapobresaenergetica.cat/

Punt d'Assessorament Energètic

Consells d'estalvi energètic

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.