Recursos i programes educatius

Creació d'un hort en una escola de la ciutat.

L’aprenentatge  no acaba a l’escola, sinó que Reus ofereix de recursos que van més enllà dels continguts reglats i de l’horari lectiu. El curs 2004-2005, es van posar en marxa els Plans Educatius d’Entorn, un projecte per millorar l’acció educativa mitjançant la coresponsabilitat dels agents del territori. L’objectiu dels plans d’entorn són promoure la cohesió social, l’ús de la llengua catalana i aconseguir l’educació integral de l’alumnat.

A Reus, però, s’ofereixen una diversitat de programes i activitats adequats a cada franja d’edat i per eixos temàtics elaborats per l’Ajuntament i diversos organismes i entitats. Les Activitats i Recursos Educatius (ARE), com s’anomena el recull, es poden consultar dins d'aquest apartat.

En finalitzar el curs escolar, es posen en funcionament els Casals d’Estiu municipals a diferents escoles de la ciutat. La inscripció es pot fer presencialment a l’OAC i al Pavelló Olímpic Municipal. Així mateix, el Bus a Peu i el Fem Coral són activitats i programes inclosos dins l’educació complementària.

  • Activitats i recursos educatius
  • Pla Educatiu d'Entorn
  • Premis Angeleta Ferrer

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.