Serveis sanitaris

La ciutat de Reus té una tradició de gestió sanitària pública que ha esdevingut referent en un ampli territori de la Catalunya Sud. El mapa sanitari de la ciutat va fer un pas endavant important amb la construcció del nou hospital Universitari Sant Joan de Reus, inaugurat al 2010, sota l’impuls de l’Ajuntament de Reus i la Generalitat de Catalunya. El nou hospital triplicava l’espai de l’anterior equipament i significava una millora en els serveis prestats a la ciutadania.

L'Hospital Universitari Sant Joan de Reus, com a institució al servei de la gent, ha permès gaudir d'una assistència sanitària de proximitat per a la ciutadania al llarg dels seus anys d'existència, alhora que ha permès la vinculació universitària amb la implantació de la Facultat de Medicina de la URV i ha actuat com a motor econòmic del territori.

 

Unitat de fisioteràpia de l'hospital Sant Joan

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.