Teatre per tothom

Platea del teatre Bartrina

Teatre per tothom és un programa que vol fomentar l’accés a la cultura local de les persones amb algun tipus de discapacitat. El projecte està en funcionament des de l’any 2005 en col·laboració entre l’Obra Social de La Caixa i en conveni amb el Consorci del Teatre Fortuny i de l’Àrea de Benestar de l’Ajuntament de Reus. Així, a través del programa, es pot gaudir dels espectacles teatrals que tenen lloc al teatre Fortuny i al teatre Bartrina.

Des de l'àrea de Benestar s'informa a les entitats de persones amb discapacitat de la programació i la disponibilitat d'entrades.

Per a més informació sobre la disponibilitat d'entrades, es pot enviar un correu a [email protected] o adreça-se a l'Oficina del referent en discapacitat.

Oficina del referent en discapacitat
Carrer de Sant Joan, 34-B
Tel. 977 010 034

Horaris: Cal concertar hora.

foto localització

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.