Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Reus i la Fundació Camerata XXI

Cerca convocatòries de premsa

E.g., 11/01/2020
E.g., 11/01/2020
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

27/02/2019 - 11:30
Adreça: 
Plaça del Teatre, 1, Reus
Lloc: 
Escenari Teatre Bartrina
Assistents: 
Alcalde de Reus, Carles Pellicer; Montserrat Caelles, regidora de Cultura, i Xavier Blanc, president de la Fundació Camerata XXI
Motiu: 

Signatura del conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Reus i la Fundació Camerata XXI gràcies al qual es dona el tret de sortida a l'Orquestra Camerata XXI - Ciutat de Reus.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.