Joves

L'Ajuntament de Reus impulsa les polítiques i els serveis que s’ofereixen a les persones joves de la ciutat amb l’objectiu de propiciar la seva emancipació i fomentar la participació en la vida de la ciutat.

El jovent de Reus disposa d’un espai propi per realitzar-hi activitats, el Casal de joves La Palma. En aquest espai, tenen a disposició assessories gratuïtes en matèria de treball, formació, creixement emocional i mobilitat internacional, entre d'altres.

Joventut disposa de web pròpia, joventut.reus.cat, adreçada específicament a aquest segment de població perquè hi trobin tota la informació necessària.

Seguidament us detallem alguns dels serveis més destacats destinats a aquest sector de població:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.