Gent gran

El programa transversal de la gent gran és el document que planifica i programa els serveis adreçats a les persones grans. L’objectiu del programa és cobrir les necessitats de les persones grans causades per determinades situacions econòmiques, socials, familiars o de salut. Es vol assegurar, d'aquesta manera, l’assistència primària, el lleure i la promoció personal.

imatge de l'acte gent gran

Des de l'Àrea de Benestar, s'impulsa periòdicament una campanya adreçada a les persones grans en què es promou un determinat aspecte relacionat amb la qualitat de vida de la gent gran.

Les campanyes vigents són:

No ensopeguis. Campanya per a la prevenció de caigudes de la gent gran

Posa’t en marxa, campanya per a la promoció de l’activitat física en la gent gran

Tenir gana, tenir ganes. Campanya sobre nutrició i salut

Cuida’t’ho mereixes. Campanya per gaudir d’una bona vellesa

Sóc gran i què. Campanya per a responsabilitzar-se de la pròpia salut

Consells per evitar problemes causats per la calor

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.