Infants i família

Infants i família

A Reus existeixen molts i diversos recursos per a les famílies i els seus infants, cadascun dels quals està encaminat a donar resposta a les diverses necessitats que sorgeixen tant en el desenvolupament dels nens i nenes com en les relacions familiars. Els pares i mares tenen un espai específic: Mas Pintat, el centre d’atenció a la infància i a les seves famílies.

Pla Local de la Infància i l'Adolescència (PLIA) de Reus

El Ple de l'Ajuntament de Reus va aprovar el 22 de gener el primer Pla Local de la Infància i l'Adolescència (PLIA), que estarà vigent fins a l'any 2024, quan caldrà revisar-lo de nou, avaluar-lo i actualitzar-lo. L'objectiu del pla és millorar l'atenció que es fa als 20.000 infants i joves d'entre 0 i 18 anys que aproximadament viuen a la ciutat i que representen una cinquena part de la població total, de manera especial als que viuen en situació de vulnerabilitat i de risc.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.