Espai d'Aprenentatge Digital

espai d'aprenentatge digital

Aquest és un espai de divulgació per trobar eines i habilitats que et permeten relacionar-te amb normalitat amb l’administració electrònica, aprofundint en el coneixement de:

  • la tramitació electrònica
  • la Carpeta Ciutadana, com espai personal en la relació amb l'Ajuntament de Reus.
  • Eines per aconseguir una autèntica Autonomia Digital Ciutadana. Tu pots!

És el moment! Fes el clic!

Línia recta

A continuació, trobareu guies i altres materials explicatius per facilitar la vostra relació amb l'administració electrònica:


Guies per a entitats


Espais presencials d'aprenentatge, a prop teu

Noia de l'Espai d'Aprenentatge Digital. T'ajudem a fer el clic.Si necessites acompanyament, demana cita en algun dels Espais presencials d'Aprenentatge Digital. Què t'oferim?

  • Equips informàtics
  • Connexió gratuïta a internet
  • Formació personalitzada

Espais d'Aprenentatge Digital presencials. T'acompanyem!

Escull el centre i demana cita prèvia

 

Vídeos Relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.