La meva carpeta

La teva carpeta, la teva informació

«La meva carpeta» és un espai personal privat per facilitar la relació telemàtica entre l'Ajuntament de Reus i les persones, les empreses, les entitats o els proveïdors (Carpeta ciutadana, Carpeta empresa/entitat i Carpeta proveïdor).

Quan realitzes un tràmit amb l'Ajuntament, aquesta informació s'afegeix a la teva carpeta. I quan vulguis, pots entrar-hi per consultar-ne l'estat.

Accedeix a la carpeta per consultar o gestionar:

  • L'estat dels teus expedients i tràmits
  • Les teves notificacions
  • Les teves dades personals
  • Obtenir documents
  • Realitzar pagaments o altres gestions

Per accedir-hi, cal identificar-se prèviament amb sistemes com idCatMòbil o Cl@vePin. En funció de com et relaciones amb l'Ajuntament de Reus, fes clic a:

carpeta ciutadanacarpeta empresa carpeta empresacarpeta ciutadana carpeta proveïdorcarpeta proveïdor

 

 

Videos Relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.