Persones amb disCapacitat

El programa transversal de persones amb discapacitat marca les accions que es realitzen en aquest àmbit amb l'objectiu d'atendre, assessorar i orientar a les persones amb discapacitat, a les seves famílies, a les entitats i a tota la ciutadania. També vol facilitar la participació de les persones amb discapacitat en totes les activitats municipals i vetllar per una ciutat més accessible. Per això, cada any s'organitzen, conjuntament amb les entitats que formen part del Consell Municipal de la Discapacitat, una programació d'activitats entorn del Dia Mundial de la Salut Mental, que se celebra el 10 d'octubre, i del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, que se celebra el 3 de desembre.

Tècnic/a referent en discapacitat

A la ciutat de Reus existeix un/a tècnic/a referent en discapacitat, que es troba a les dependències de Benestar Social de l'Ajuntament de Reus. La seva funció és atendre, informar, assessorar i orientar a les persones, les entitats i als tècnics en temes relacionats amb discapacitat i vetllar per l'accessibilitat universal. La seva actuació és transversal i interadministrativa.

Oficina del referent en discapacitat
Carrer de Sant Joan, 34-B
Tel. 977 010 034

Horaris: Cal concertar hora.

foto localització

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.