LGBTI+

Comunitat LGBTI+

L'administració local, que representa tota la ciutadania, ha de vetllar pels drets de totes les persones ciutadanes. Per aquest motiu s'han de crear polítiques que defensen aquelles comunitats i col·lectius els drets de les quals poden estar vulnerats quan es marca una clara jerarquia i unes fronteres molt rígides entre el que significa ser home i ser dona i l'heterosexualitat com a normalitat.

Serveis que s'ofereixen

Polítiques LGTBI+

Les polítiques LGTBI+ que desplega l'Ajuntament de Reus tenen com a objectius principals:

  • Conèixer les realitats de les persones LGBTI+ de la ciutat.
  • Visibilitzar la diversitat d'identitats de gènere i d'opcions sexuals.
  • Treballar per la prevenció de la discriminació (LGBTI+fòbies).
  • Atendre les persones que pateixen o han patit discriminacions per raó d'orientaciósexual o identitat de gènere i les persones del seu entorn.
Punt d'atenció a la diversitat sexual
Plaça de la Patacada, 9
Tel. 977 010 672

Horaris: De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dimecres de 16 a 18 h. Horari d'estiu: dimecres de 9 h a 14 h.

Punt d'atenció a la diversitat sexual, orientació sexual i identitat o expressió de gènere.

Punt d'atenció a la diversitat sexual

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.