Sandra Guaita. Alcaldessa de Reus

Sandra Guaita Esteruelas

[email protected]

Sandra Guaita Esteruelas. Alcaldessa de Reus

Llicenciada en Biologia per la UB.
 
Doctora en Ciències Experimentals i de la Salut per la UPF.
 
Ha treballat a l'Institut Municipal d'Investigació Mèdica (IMIM), a la Facultat de Medicina (UB), a l'Hospital Clínic, a l'Imperial College de Londres-Cancer Research UK (CRUK) i a la Facultat de Medicina de la URV.
 
Investigadora postdoctoral de l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) i professora associada a la URV.
 
Ha estat diputada al Congrés dels Diputats pel PSC des del 2019 fins al 2023, sent vicepresidenta Primera de la Comissió d'Indústria, Comerç i Turisme i portaveu adjunta de la Comissió de Ciència, Innovació i Universitats.
 
És secretaria de Defensa Animal del PSC.
 
Regidora del PSC entre 2011 i 2021 i novament des de 2023.
 

 
CàrrecRemuneracions a percebre l’any 2024
Alcaldessa71.753,47€ (95% de dedicació)
Serveis d'Alcaldia
Plaça del Mercadal, 1
Tel. 977010282
Serveis d'Alcaldia

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.