Oferta cultural

Espectacle inaugural de Cal Massó

L’oferta cultural a Reus és extensa i diversa, tant per les manifestacions artístiques que hi tenen lloc com pel nombre d’equipaments on s’hi desenvolupen les creacions.

La ciutat s’ha situat en el mapa a nivell internacional amb la realització de festivals com ara el de circ, el Trapezi, el de teatre gestual, el Cos, i el de cinema, el Festival Memorimage. Així mateix, es pot gaudir d’espais com ara els teatres i la biblioteca central Xavier Amorós.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.