Equipaments esportius

Polilleuger Ciutat de Reus.

La ciutat s’està convertint en una destinació per a la pràctica esportiva. Els equipaments de què disposa faciliten l’activitat física, que, a més es promociona des de l’empresa municipal Reus Esport i Lleure mitjançant la programació anual d’activitats esportives.

Des de la construcció del Pavelló Olímpic Municipal, Reus ha acollit diverses manifestacions esportives nacionals i internacionals. Aquest fet lligat al prestigi i projecció dels clubs de la ciutat, el clima, les comunicacions, l’interès turístic i els serveis, fa que la ciutat tingui potencial per convertir-se en un centre de referència en la recepció de grups i organitzacions esportives de diversa procedència i un ampli ventall de modalitats esportives. En aquest sentit, Reus s’ha consolidat com a destí de turisme esportiu.

Instal·lacions

Reus disposa de nombrosos equipaments per a la pràctica de l'esport, una part dels quals són públics. Així, l’any 1992 es va inaugurar el Pavelló Olímpic per acollir proves olímpiques d’hoquei, i que ara és el centre de la pràctica esportiva. A més, però, compta amb cinc camps de futbol i dos poliesportius lleugers de nova generació.

A banda dels camps de futbol, cada estiu obren les Piscines del Parc dels Capellans. Reus està definint un mapa d’equipaments esportius de la ciutat, que té com a objectiu convertir-se en un punt de destinació per a la pràctica esportiva.

Clubs

Els clubs esportius es compten per desenes i són ben diversos: des de futbol i bàsquet a natació i tennis. Alguns d’ells tenen equips i jugadors que disputen competicions de primer nivell, com és el cas del Tecnol Reus Deportiu, l’equip d’hoquei que ha aconseguit triomfs en l’OK Lliga i disputa habitualment la Lliga Europea. El Club de Futbol Reus Deportiu competeix a la tercera divisió de la Lliga de Futbol Professional. D’altra banda, la natació és també una afició estesa a Reus.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.