Notes de premsa

El grup Calidoscopi Cultura tanca el cicle Biblioteques amb DO Biblioteca Xavier Amorós

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 29/07/2019
Imatge promocional Dones escriptores i vi

El grup Calidoscopi Cultura tancarà aquest dilluns a les 20:00 h el cicle Biblioteques amb DO que ha tingut lloc cada dilluns del mes de juliol a la Biblioteca Xavier Amorós. L'activitat proposada per a aquest dilluns 29 de juliol es titula "Dones escriptores i vi" i proposa un tast de vins mentre es comenten les vides i obres d'escriptores i poetes amb la lectura dels fragments més destacats. 

Calidoscopi Cultura explica: “La llibertat intel·lectual depèn de les circumstàncies materials. (…) Per això he insistit tant en la importància de disposar d’una cambra pròpia. (…) L’única cosa que compta és escriure allò que vols escriure.” La vida i obra d’Emily Dickinson, una obra quasi secreta fins al final de la seva vida, sembla haver estat regida per aquesta famosa frase de Virginia Woolf, tot i ser Woolf una escriptora posterior. Però tot i tenir frases tant inspiradores per a totes les dones, la vida de Virginia Woolf també va estar envoltada de fantasmes i és coneguda la seva relació amb la beguda. Les vides d’Anne Sexton i Sylvia Plath també van ser turmentades, en una lluita constant contra els fantasmes. Ambdós guanyadores del Premi Pulitzer i ambdós marcades pel destí. És per això que durant aquesta vetllada es proposa comentar la vida i les obres d'aquestes escriptores. 

Durant el mes de juliol a la Biblioteca Xavier Amorós s'han realitzat cinc espectacles diferents en el marc del cicle Biblioteques amb DO, un cicle organitzat per les Biblioteques Municipals, amb la col·laboració de la DO Catalunya. 

Biblioteca Chill Out

A partir del dia 5 d'agost agafarà el relleu de les activitats d'estiu organitzades per les Biblioteques Municipals la Biblioteca Pere Anguera, amb l'inici del cicle Biblioteca Chill Out, una programació de concerts protagonitzada per músics del camp de Tarragona. El primer concert, que es farà a les 18:30 h, anirà a càrrec del grup de La Selva del Camp Petites grans Coses. 

 

Imatge promocional Dones escriptores i vi
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.