Notes de premsa

El grup Plombiers actuarà a la Biblioteca Pere Anguera

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 19/08/2019
Grup de música Plombiers

El grup d'indie-rock alternatiu rapsodià de la ciutat de Reus Plombiers actuarà aquest vespre a la Biblioteca Pere Anguera en el marc del cicle Biblioteca Chill Out amb els nostres músics. El concert començarà a les 18:30h i és gratuït. 

El grup Plombiers es va crear el gener del 2017 pel cantant i guitarrista Frankie Boronat i el baixista Arnau. Van gravar un EP "La darrera gènesi", de tres cançons, i poc després van incorporar al bateria Rafa i el guitarra Roger. 

El  cicle Biblioteca Chill Out amb els nostres músics finalitzarà el dilluns 26 d'agost amb l'actuació del grup Terra Ferma. 

 

Grup de música Plombiers
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.