Notes de premsa

El TEDxReus 2021 torna amb noves experiències i aposta per anar "A contracorrent"

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 23/02/2021
Presentació TEDxReus 2021

L'Associació TEDxReus, en col·laboració amb les regidories de Promoció de Ciutat, i de Cultura i Política Lingüística, ha presentat aquest matí una nova edició de TEDxReus, la vuitena, que tindrà lloc aquest dissabte 27 de febrer, a partir de les 16:00 h. Des de l'Associació TEDxReus han explicat que, tot i les circumstàncies actuals arran de la COVID19, s'ha continuat apostant per tal que el TEDxReus sigui un esdeveniment de referència, on compartir i difondre noves idees, amb una perspectiva diferent, i que inspiri en aquests temps excepcionals. 

L’esdeveniment es farà en format online i en directe i, tal com ha explicat la regidora de Promoció de Ciutat, Montserrat Caelles, es durà a terme des del Gaudí Centre. "Des de la regidoria de Promoció de Ciutat, a través de l’Agència Reus Promoció, hem cedit l’espai del Gaudí Centre per fer les xerrades en un any que, atesa la situació sanitària i les mesures decretades per garantir la salut i la seguretat de la ciutadania arran de la COVID19, obligarà a fer aquest format no presencial per part dels assistents", ha manifestat Caelles.

El TEDxReus 2021 presenta un programa amb quatre ponents: Josep M. Martorell (físic i director associat del Barcelona Supercomputing Center), Ada Parellada (emprenedora en el món de la restauració i propietària del restaurant La Semproniana), Joan Martí (economista i director de la Unitat de Clústers d’ACCIÓ) i Mònica Roca (enginyera superior de telecomunicacions i presidenta en funcions de la Cambra de Comerç de Barcelona). L’acte serà conduït per Xavier Graset (periodista) i comptarà amb l’actuació musical de Núria Llausí (actriu i cantant).

Daniel Recasens, regidor de Cultura i Política Lingüística, i d'Educació, ha manifestat que "el suport que oferim al TEDxReus és un acompanyament a una molt bona iniciativa, ja consolidada, que inspira i enriqueix la ciutat, especialment en els àmbits que represento: Cultura i Educació. Sovint m’heu sentit parlar de Reus Ciutat Educadora i aquest en pot ser un clar exemple. Oportunitats d’aprenentatge tots els dies, totes les hores, en tots els estadis de la vida". 

A contracorrent

El tema de l’edició 2021 del TEDxReus és A Contracorrent. L’organització ha escollit aquest lema per expressar transmetre coneixement, experiències i vivències que ens parlin de com nedar a contracorrent, trencar els esquemes d'allò establert o, simplement, fer o veure les coses de forma oposada o contrària a com sempre s'ha fet, pot donar fruit a coses inesperades o, si més no, rellevants.

TEDxReus compta amb el suport de diferents empreses i institucions. El programa es pot consultar a la web del TEDxReus

Presentació TEDxReus 2021
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.