Notes de premsa

Exposició del cens electoral

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 28/12/2020
Urnes electorals

Amb motiu de les eleccions al Parlament de Catalunya del pròxim el 14 de febrer de 2021, l'Ajuntament de Reus informa que els dies laborables entre el 28 de desembre i el 4 de gener, ambdós inclosos, es podrà consultar el cens electoral amb la finalitat de poder formular reclamació sobre la inclusió o exclusió al cens que ha estat tancat a data 01/10/2020 i que inclou els moviments padronals fets fins el 29/09/2020.

"La consulta es podrà fer per via telemàtica a través de la carpeta ciutadana que es pot trobar en la seu electrònica. També es pot fer la consulta a l’Oficina d’Atenció Ciutadana situada a la planta baixa del Palau Municipal (Pl. Mercadal, 1) demanant cita prèvia trucant al 977.010.010 o a través de www.reus.cat"

Durant el període esmentat, es podrà sol·licitar l’exclusió/inclusió a les còpies del cens electorals que es faciliten als responsables de les candidatures per a realitzar enviaments postals de propaganda electoral. La sol·licitud es pot formular per internet https://sede.ine.gob.es/oposicionPartidos o bé presencialment a l'OAC (amb cita prèvia).

Al llarg de tot el període electoral, l’Oficina del Cens Electoral estableix un servei d’informació al públic. L’horari de consultes telefòniques serà, de dilluns a divendres, de 9:00 a 14:00 hores; els telèfons per a consultes són: 977 24 96 62, 977 24 85 78 i el fax 977 21 33 40; també es podran fer consultes al telèfon 901-101-900.

Les persones que disposin de certificat electrònic acceptat per la seu electrònica de l’Institut Nacional d’Estadística, poden consultar les seves dades censals a l’adreça: https://sede.ine.gob.es .

Vot per correu
La sol·licitud del vot per correu es podrà realitzar a qualsevol Oficina de Correus a partir del 22 de desembre i fins el 5 de febrer. Aquesta sol·licitud s'haurà de realitzar personalment o telemàticament amb certificat electrònic.

Urnes electorals
Fitxers relacionats:
Tipus de fitxer Urnes electorals 3504.8 KB

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.