Notes de premsa

Exposició dels cens electoral amb motiu de les eleccions generals del 10 de novembre

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 30/09/2019
Urnes electorals

Amb motiu de la celebració d’Eleccions Generals el proper 10 de novembre, els dies laborables dins termini comprés entre el 30 de setembre i el 7 d’octubre, ambdós inclosos, es podrà consultar el cens electoral amb la finalitat de poder formular reclamació sobre la inclusió o exclusió al cens que ha estat tancat a data 1 de juliol de 2019 i que inclou els moviments padronals fets fins el 27 de juny de 2019.

La consulta es podrà fer a l’Oficina d’Atenció Ciutadana situada a la planta baixa del Palau Municipal (Pl. Mercadal, 1). Cal demanar cita prèvia trucant al 010 (des de Reus)/  977010010 o bé mitjançant la seu electrònica del portal web municipal: www.reus.cat

Durant el període  més amunt esmentat, es podrà sol·licitar l’exclusió/inclusió a les còpies del cens electorals que es faciliten als responsables de les candidatures per a realitzar enviaments postals de propaganda electoral. La sol·licitud es pot formular per internet https://sede.ine.gob.es/oposicionPartidos o bé presencialment a l'OAC (amb cita prèvia).

Al llarg de  tot el període electoral, l’Oficina del Cens Electoral estableix un servei d’informació al públic. L’horari de consultes telefòniques serà, de dilluns a divendres, de 9:00 a 14:00 hores; els telèfons per a consultes són: 977 24 96 62,  977 24 85 78 i el fax 977 21 33 40; també es podran fer consultes al telèfon 901-101-900.   

Les persones que disposin de certificat electrònic acceptat per la seu electrònica de l’Institut Nacional d’Estadística, poden consultar les seves dades censals a l’adreça: https://sede.ine.gob.es

Urnes electorals
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.