Notes de premsa

La IV Fira “Tastet de ciència” aplega aquest dissabte 24 centres educatius a la plaça de l'Univers

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 19/05/2017
Cartell 4ª Fira Tastet de Ciència Reus Capital Cultura Catalana 2017

Aquest dissabte 20 de maig es porta a terme de 16:00 a 20:00 h a la plaça de l'Univers la 4ª edició de la fira escolar “Tastet de ciència”, organitzada pel Centre de Recursos Pedagògics del Baix Camp amb el suport de la Capital de la Cultura Catalana Reus 2017. Un total de 24 centres educatius d’educació infantil, primària, secundària, batxillerat i cicles formatius del serveis territorials de Tarragona (Valls, Tarragona, l’Arboç, Vilanova d’Escornalbou, Duesaigües, Castellvell del Camp, Maspujols, Espluga de Francolí, Mont-roig del Camp, les Borges del Camp i Reus) i 8 entitats de la zona comparteixen i divulguen prop de 70 experiències científiques, matemàtiques i tecnològiques.

Durant la setmana anterior i posterior a la IV Fira Tastet de Ciència s’organitzen activitats i tallers adreçats a alumnat i professorat d’educació obligatòria. La Fira Tastet de Ciència té com a objectius divulgar, per part d’alumnat i professorat, experiències de referència científiques, matemàtiques i tecnològiques; fomentar la competència comunicativa de l’alumnat dels centres educatius basada en el coneixement de les ciències i despertar vocacions científiques en l’alumnat d’educació obligatòria i postobligatòria que facilitin una orientació professional.

Blog del Servei Educatiu del Baix Camp
Aquest any, el Centre de Recursos Pedagògics del Baix Camp es proposa divulgar les experiències de referència publicant-les al blog de la Fira Tastet de Ciència del Servei Educatiu del Baix Camp. Amb aquesta iniciativa es pretén innovar compartint i creant xarxa de 24 centres i prop de 70 experiències relacionades amb les ciències i la tecnologia, exposades per uns 600 alumnes i 120 professors.

L’acte està organitzat pel Centre de Recursos Pedagògics del Baix Camp i s’emmarca dins els actes de Reus Capital de la Cultura Catalana 2017. En l’organització hi participa La Fira Centre Comercial i hi col·laboren entitats i institucions com ara la Universitat Rovira Virgili, la Fundació Reddis, Aigües de Reus, Barcanova i el Centre de Lectura de Reus.

Cartell 4ª Fira Tastet de Ciència Reus Capital Cultura Catalana 2017

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.