Notes de premsa

La Mulassa del cartell serà la protagonista de la samarreta de la Festa Major d'enguany

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 17/06/2013
El regidor de Cultura (esquerra) amb dos membres del CRAC presentant les novetats

El dibuix de la Mulassa del cartell de la Festa Major de Sant Pere serà la protagonista de la samarreta d'enguany i es posarà a la venda del 24 al 29 de juny, coincidint amb els dies forts de la festa. Serà una edició feta només en tallatge infantil, ja que correspon a una il·lustració pensada bàsicament per a la canalla.

Aquesta no és l'única novetat que es pot trobar enguany a la Botiga de la Festa Major. L'apartat musical compta amb dues grans novetats. Per un costat, un CD editat pel Col·lectiu Reusenc d'Activitats Culturals (CRAC) amb les músiques de l'Àliga a la Festa Major de Reus, i per l'altre costat, un treball discogràfic del grup La Canya d'Or, que inclou la cúmbia de la Festa Major, la cançó oficial d'aquestes festes.

Per als de paladar més dolç, la novetat d'enguany té forma de galetes. S'afegeix a la tradicional piruleta de xocolata dels elements festius, una galeta que té xocolata damunt i que presenta dues formes: el gegant Indi o la Mulassa. La creació és del Forn Huguet.

La creació literària l'aporta Roman López Cabrera, que ha editat un còmic i es titula «Contes de la Festa Major». I, també l'establiment Tomàs Barberà, que ha fet un llibre amb il·lustracions de Marc Pérez, amb els diferents elements del Seguici Festiu perquè els nens els puguin pintar.

Finalment, la Botiga acollirà també el joc el Nan Casteller, que tan bon camí s'ha obert arreu de Catalunya. Durant aquests dies la Botiga de la Festa Major és també un espai de trobada per a tot el material de promoció de les diferents entitats culturals i festives de la ciutat.

La Botiga de la Festa Major es troba al jardí de la Casa Rull, al carrer de Sant Joan, i està oberta fins al 30 de juny, de les 10:00 a les 13:30 h, i des de les 17:00 fins a les 20:30 h.

El regidor de Cultura (esquerra) amb dos membres del CRAC presentant les novetats

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.