Notes de premsa

L'Ajuntament de Reus obre a Telegram un canal de notícies per informar la ciutadania amb immediatesa

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 24/04/2018
Imatge del canal de notícies

L'Ajuntament de Reus ha obert un canal de comunicació a Telegram per difondre les notícies que publica al web municipal www.reus.cat, de manera immediata, entre les persones interessades.

Telegram és una aplicació de missatgeria instantània gratuïta que permet enviar i rebre missatges entre els usuaris. Alhora, i a través dels canals de l'aplicació es poden transmetre missatges unidireccionalment als subscriptors. El nou canal de notícies de l'Ajuntament de Reus es pot trobar fent una cerca amb el nom del canal (ReusCat Notícies) o bé a través de l'adreça web https://t.me/ReusCatNoticies

El nou canal de Telegram «ReusCat Notícies» s'afegeix al mapa de xarxes socials de l'òrbita municipal que agrupa més de 70 perfils a les principals xarxes socials, segmentats per públics i interessos. A través d'aquestes eines, l'Ajuntament de Reus aposta per la interacció, el diàleg i uns mitjans de comunicació directa amb una societat connectada al món digital.

Imatge del canal de notícies

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.