Notes de premsa

Primera pedra de la caserna de la Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 5/06/2003

alde de Reus en funcions, Lluís M. Pérez, i el regidor de la Guàrdia Urbana en funcions, Eduard Ortiz, posaran demà divendres, a les 12:00 h, la primera pedra de la nova caserna de la Guàrdia Urbana, a l'avinguda de Marià Fortuny, al costat del CN Reus Ploms.

La nova caserna de la Guàrdia Urbana s'ha dissenyat seguint criteris de funcionalitat per adaptar-se a les dinàmiques de funcionament del cos de policia local. La superfície de la nova caserna serà de 2.901 m2, en un edifici de tres plantes.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.