Notes de premsa

Suspesa la festa dels Tres Tombs 2021 de Reus

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 10/02/2021
Tres Tombs Reus Arxiu

L'Associació d'Amcis del Cavall de les Comarques de Tarragona, en col·laboració amb l'Ajuntament de Reus a través de l'Institut Municipal Reus Cultura, ha decidit suspendre l'edició d'enguany de la Festa dels Tres Tombs atesa la situació sanitària i les mesures recomanades pel distanciament social arran de la pandèmia de la COVID19. 

Justament la celebració de la Festa dels Tres Tombs va ser la darrera que es va poder celebrar l'any 2020 abans del confinament decretat a tot l'Estat. Cal recordar que la festa es realitza cada any el primer diumenge del mes de març. 

L'organització lamenta la suspensió d'aquesta festa popular del calendari festiu tradicional que enguany hauria arribat a la 35ena edició, però apel·la a la conscienciació col·lectiva atesa la situació d'emergència sanitària que es viu encara actualment.

Tres Tombs Reus Arxiu
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.