Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Bicicletada Popular 2018

Bicicletada Popular 2018

La bicicletada pretén promocionar l'ús de la bicicleta a la ciutat amb finalitat solidària.

Esdeveniment concebut com un espai de relació lúdic i festiu per compartir un matí esportiu i solidari. L’activitat consisteix en un recorregut pels participants en bicicleta totalment urbà de 5,5 quilòmetres i diverses activitats complementàries esportives i d’animació que s’allargaran durant tot el matí.

Per participar-hi cal fer inscripció prèvia a través del lloc web de la bicicletada o al CC La Fira del 9 al 14 d’octubre. La inscripció requerirà l’aportació d’un donatiu de 5 euros destinat íntegrament a la Fundació Noelia i els participants disposaran de l’assegurança, el dorsal solidari i la participació en sortejos que donaran opció a diferents obsequis.

La plaça de l’Univers, punt de sortida i arribada
La Plaça de l’Univers serà el punt de sortida i arribada i disposarà de diferents elements esportius, inflables i d’animació adreçats a tots els públics, a més d’activitats esportives diverses i altres propostes lúdiques. La bicicletada, a més, reivindicarà el dret a gaudir d’una circulació segura dels practicants d’aquest esport.

El recorregut passarà per la riera Miró fins a l'Avinguda de Jaume Primer, plaça d'Hèrcules, carrer de Misericòrdia, passeig de Prim, plaça de les Oques, carrer de Sant Joan, tomb de ravals, plaça de la Llibertat i avinguda de Sant Jordi, amb final novament a la plaça de l'Univers.

La Fundació Noelia és una entitat sense ànim de lucre amb seu a Catalunya, de caràcter internacional i adscrita a FEDER (Federació Espanyola de malalties rares) i ORPHANET (un portal dedicat a oferir informació i serveis per afectats de malalties rares). La Fundació Noelia destina els seus esforços a donar a conèixer la realitat dels nens amb distròfia muscular congènita per dèficit de col·lagen VI i a recaptar fons per avançar en la investigació i trobar cura per a tots els afectats que pateixen aquesta greu malaltia degenerativa.

Els participants a la bicicletada rebran un val personal i intransferible de descompte del 20% per la participació a la prova Ciclista Gran Fondo Polar La Mussara – Reus que es disputarà la propera primavera.

 

PREU

5 eurosQUAN

el 14/10/2018

a les 09:00h

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.