Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Cosi fan Tutte (Teatre Fortuny)

Cosi fan Tutte  (Teatre Fortuny)

de Wolfgang Amadeus Mozart


COSÍ FAN TUTTE de Wolfgang Amadeus Mozart

Òpera en dos actes (sobretitulada en català). Text  de Lorenzo Da Ponte

Estrenada al Burgtheater de Viena el 20 de gener de 1790

 Es tracta de la tercera col·laboració entre Mozart i Lorenzo Da Ponte, i la més incompresa de les seves creacions conjuntes. No hi ha una densa trama dramàtica, ni personatges complexos en què aprofundir.

Des del punt de vista narratiu, Mozart se centra en la simetria dels personatges i de les situacions, en un "joc d'equilibris narratius i de correspondències musicals". Pel que fa a la perspectiva musical, s'ha considerat la més bella de les seves últimes òperes, presenta "novetats en el tractament orquestral", perquè "aconsegueix aquí una nova perfecció sonora, etèria, transparent, enrarida, que acompanya mòrbidament a l'estilització descriptiva: accentuacions discretes, matisos, sobreentesos en compte de violents subratllats d'afectes" (A. Poggi).

 

Fitxa artística

 

Cor Amics de l’Òpera de Sabadell / Orquestra Simfònica del Vallès

Solistes: Núria Vilà, Anna Tobella. Carles Pachón, Joan Francesc Flqué, Elisa Vélez, Enric Martínez-Castignani

Director musical: Daniel Gil de Tejada

Director d’escena: Pau Monterde

Producció i organització: Asociació d’Amics de l’Òpera de Sabadell per Òpera a Catalunya

 

Patrocinen: Generalitat de Catalunya, INAEM, Ajuntament de Sabadell, Diputació de Barcelona. Amb el suport de: Fundació Banc Sabadell

PREU

48 - 28 - 15QUAN

el 14/11/2017
a les 21:00h


MÉS INFORMACIÓ

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.