Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
Data Actual
Actes Programats

La importància de ser Frank

La importància de ser Frank

d'Oscar Wilde

La importància de ser Frank
d'Oscar Wilde

Espectacle guanyador de 3 Premis TB de la temporada 2017-2018 en les categories e: Millor espectacle, Millor actriu de repartiment (Laura Conejero) i Premi Relevació (Paula Jornet) i 3 Premis Butaca 2018 en les categories de Millor vestuari (Maria Armengol), Millor composició musical (Paula Jornet) i millor actriu de repartiment (Laura Conejero).

La gloriosa trajectòria d’Oscar Wilde va quedar arruïnada sobtadament amb la condemna a dos anys de presó que l’acusava d’indecència per la seva vida privada, només tres mesos després d’haver estrenat aquesta comèdia.

L’escriptor, que no es refaria d’un cop tan dur, ja havia denunciat sovint la hipocresia d’una societat cada cop més conservadora i controladora sobre la intimitat dels seus ciutadans. Una hipocresia que, de manera premonitòria, esdevindria la protagonista d’aquesta deliciosa obra mestra sobre els embolics amorosos de dos joves britànics i les seves secretes dobles vides, la qual anticipa algunes de les principals avantguardes del segle xx.

FITXA ARTÍSTICA

Direcció: David Selvas
Traducció: Cristina Genebat
Repartiment:
 Miki EsparbéDavid Verdaguer, Paula Malia, Paula Jornet, Laura Conejero, Mia Esteve i Norbert Martínez.
Escenografia: Jose Novoa - Il·luminació: Mingo Albir - So: Lucas Ariel Vallejos - Vestuari: Maria Armengol - Caracterització: Paula Ayuso - Coreografia i Moviment: Pere Faura – Ajudanta de direcció: Sandra Monclús - Direcció Musical i arranjaments: Pere Jou i Aurora Bauzà (Telemann Rec.) - Composició musical: Paula Jornet -Fotografia: David Ruano | Felipe Mena

Una producció del Teatre Nacional de Catalunya i La Brutal.
Amb la col·laboració de Marco Pascali, Punto Blanco i Optica Sanabre

Agraïments: Fluren Ferrer i Dagoll Dagom

Durada: 1 hora i 45 minuts

PREU

30 - 20 - 10 euros


VENDA D'ENTRADES


ON

Teatre Fortuny

Plaça de Prim, 4

Com arribar-hi


QUAN

el 26/02/2019

a les 21:00h

LOCALITZACIÓ

Teatre Fortuny

Teatre Fortuny

Plaça de Prim, 4,

Tel. 977 31 50 59

http://www.teatrefortuny.cat/

info@caer.cat

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.