Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
Data Actual
Actes Programats

Projecció de "Commander Arian"

Projecció de

Projecció de Commander Arian, dirigida per Alba Sotorra.

Al capdavant de la guerra siriana, la comandant Arian, de 30 anys, guia un batalló femení cap a la ciutat de Kobane per alliberar a la seva gent del jou de Dáesh (ISIS).Després de l’esclat de la guerra a Síria, un grup de dones de la resistència kurda va formar les Unitats de Protecció de les Dones de YPJ. Arian, qui de molt jove havia presenciat el salvatge tracte que rebien les víctimes de la violència sexual, dirigeix una d'aquestes unitats i dedica la seva vida a la derrota del Dáesh. A mesura que el YPJ es troba més a prop del seu objectiu, Arian fa tot el possible perquè les seves companyes descobreixin el veritable sentit de la seva lluita: la llibertat per a la pròxima generació de dones. Amb un accés sense precedents al comandant i les seves tropes, incloent escenes delicades de la seva recuperació de múltiples ferides de bala, Sotorra genera de manera brillant un retrat fascinant d'una dona en una missió.

 

Alba Sotorra Clua
Alba Sotorra Clua (Reus, 1980) és una directora i productora de cinema documental catalana, fundadora de la productora audiovisual Alba Sotorra SL. Les seves pel·lícules tracten temes contemporanis controvertits que involucren visions contraposades del món, relacionats amb conflictes polítics, socials i humans de l'actualitat. El seu treball se centra sobretot en les històries humanes que reflexionen, des d'una perspectiva de gènere, sobre temes com la llibertat, la igualtat i la identitat. Expliquen històries basades en personatges amb una forta narrativa, per un públic tant nacional com internacional. Els seus projectes més importants són els llargmetratges documentals Miradas desveladas (2008), Qatar la carrera (2011), Game Over (2015), pel qual va rebre un Premi Gaudí a la millor pel·lícula documental, i Comandant Arian (2018) nominada als Premis Gaudí. Actualment està desenvolupant diversos projectes, entre ells el llargmetratge documental Francesca i l'Amor.

 

 


ON

Centre de la Imatge Mas Iglesias (CIMIR)

Plaça de Ramon Amigó, 1

Com arribar-hi


QUAN

el 05/02/2019

a les 19:00h

VIDEO

LOCALITZACIÓ

Centre de la Imatge Mas Iglesias (CIMIR)

Centre de la Imatge Mas Iglesias (CIMIR)

Plaça de Ramon Amigó, 1,

Tel. 977 010 665

http://cimir.reus.cat/

cimir@reuscultura.cat

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.