Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Representació de "Dos cavallers de Verona"

Representació de

Representació de Dos cavallers de Verona, de William Shakespeare, a càrrec de la companyia Fabulae Tarraconense, amb la direcció de Miquel Àngel Fernández. 

En la seva primera comèdia, Shakespeare mostra un domini absolut del gènere: provoca una empatia contínua amb l'audiència i desenvolupa recursos còmics ja existents i en crea de nous. El plantejament estètic es desenvolupa accentuant contrastos que hi ha entre personatges, incidint en el gènere, condició social i la intel·ligència. Cal afegir, dins aquest joc, els criats dels dos cavallers, amb més cervell que no pas els seus amos.

PREU

General 12 €, anticipada general 10 €, Carnet Jove de l'Ajuntament de Reus 8 €, soci entitat 7 €


VENDA D'ENTRADES


ON

Sala Santa Llúcia

Raval de Robuster, 34

Com arribar-hi


QUAN

el 22/09/2019

a les 19:00h


MÉS INFORMACIÓ

Sala Santa Llúcia

LOCALITZACIÓ

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.