Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Representació de "Resguard Doc"

Representació de

La companyia de teatre La Tramoia de Vila-seca ens porta l'obra Resguard Doc dins el Cicle de Teatre Alternatiu de la Sala Santa Llúcia.

Dia D, hora H. Punt de trobada, un magatzem abandonat. L'operació és senzilla i està ben planificada: entrar al supermercat, robar tota la recaptació, sortir corrents i repartir-se el botí. No hi ha d'haver cap problema. O sí? Bé, tot depèn de qui formi la banda i, aquesta, és una de bastant destartalada. I a més, tots els seus integrants tenen noms de personatges clàssics de Disney.

 

Molt seriós no queda. Quina autoritat pot tenir un lladre que es diu Mickey i es fa acompanyar per la minnie, el Donald, la Daisy i el fidel Pluto? És una comèdia d'embolics dialèctics que s'inspira en l'aclamada Reservoir Dogs, l'òpera prima de Quantin Tarantino. Torrent de sang i diàlegs càustics, aquí es converteix en un no parar d'equívocs poca-soltes que busquen la complicitat i rialla del públic.

PREU

General 12 €, anticipada general 10 €, soci de l'entitat 8 €, Carnet Jove de l'Ajuntament de Reus 9 €


VENDA D'ENTRADES


ON

Sala Santa Llúcia

Raval de Robuster, 34

Com arribar-hi


QUAN

el 17/02/2019

a les 19:00h


MÉS INFORMACIÓ

Sala Santa Llúcia

LOCALITZACIÓ

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.